Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.skolelos.no

Siden drives av Comte Bureau AS for Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet.

Informasjonskapsler

Om du bruker en WordPress-konto

Hvis du har en WordPress-konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Vi bruker Google Analytics

Vi legger igjen en informasjonskapsel («cookie») for å registrere at du har besøkt siden vår, og hvordan du klikker deg gjennom den. Dette gjør vi for å lære om de som besøker nettsiden vår for å gjøre den mer brukervennlig og interessant. Din IP-adresse samles inn, men anonymiseres av vår nettleverandør og vi ser kun dataene på at aggregert nivå. Om du vil kan du blokkere bruk av informasjonskapsler i din nettleser.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Vår kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personvernet ved å bruke denne nettsiden, ta kontakt med Comte Bureau AS på contact@comte.no. Merk emnefeltet «Personvern og Skolelos.no».